FORSIDEN

KUPONG

MIN SIDE

REGISTRER MEG

FOLKEREKKA

RESULTATER

PREMIESIDE

×

VELKOMMEN TIL LOKALTIPSET

Lokaltipset er et tilbud for deg som vil følge med på lokalfotballen i Ringsaker. Tippekonkurransen går over 18 serierunder, med start tirsdag 23.april.

Konkurransen foregår på vår nettavis, ringsaker-blad.no, og bare der.

Har du spørsmål eller føler behov for assistanse når det gjelder registrering og pålogging er det bare å ta kontakt.

For å delta i Lokaltipset fra Ringsaker Blad må du være registrert medlem. Det er gratis å delta og foregår ved at du fyller ut et skjema inne på vår nettside. Trykk på fanen lokaltipset og klikk på boksen nederst til høyre for registrering.

Du får da tilsendt brukernavn og passord for pålogging på e-postadressen du har oppgitt. Pass på at du oppgir en e-postadresse som virker. Uten dette vil ikke påloggingsinformasjonen kunne sendes deg.

PS! Alle som deltok i fjor, kan benytte samme brukernavn og passord.

Hver uke blir det lagt ut en ti kampers tippekupong. Du kan også tippe på nett, via din mobiltelefon.

Kupongen er åpen i et visst tidsrom. Første runde starter altså tirsdag 23. april. Kupongen er åpen fra klokken 12.00. Du må foreta ditt tips før klokken 17.00 fredag.

Resultatene blir rettet og sendt ut dagen etter at hele runden er spilt. Ved enkelte anledninger vil vi ta hensyn til om det er viktige tirsdagskamper som bør med i rundene. Dette vil vi opplyse om på sportssidene.

Resultatlistene vil RB presentere både på nett og på papir.

Den som har flest poeng når status gjøres opp, vinner et gavekort pålydende 5.000 kroner. Førstepremien deles dersom to deltakere står likt etter 18 runder. Dersom Lokaltipset skulle få flere enn to vinnere setter vi opp to ekstraomganger.

RB-sporten vil fortsette tradisjonen med å premiere ukevinnerne med et gavekort pålydende 250 kroner. Dermed skulle den totale premiepotten komme opp i 10.000 kroner.

Lokaltipset tar fire uker sommerferie.

HA EN FORNØYELIG FOTBALLSESONG I 2019

Redaktør Gaute Freng